Les Jardins de Gaia grönt påste "Himalaya", ekologisk, fairtrade!

Tworzenie stron internetowych

Les Jardins de Gaia grönt påste "Himalaya", ekologisk, fairtrade!

Les Jardins de Gaia grönt påste "Himalaya", ekologisk, fairtrade!
Tillverkare: Les Jardins de Gaia
Modellnummer: 2148
Tillgänglighet: I lager
Pris: 49kr
Exkl. moms: 44kr
Antal:  

Grönt påste "Himalaya" från Darjeeling i Indien, ekologiskt och fairtradeodlat av småbönder. Innerpåsarna (20st) är gjorda av 100% nedbrytbar cellulosa.

Les Jardins de Gaïa grundades 1994 av Arlette Rohmer med syfte att hitta de bästa ekologiska teerna runt om i världen och utifrån principen att visa respekt för människa och miljö. I mer än 20 år har de importerat ekologiska och Fairtrade-märkta teer och har det största utbudet av ekologiskt certifierade teer (ca 500 te, växtbaserade blandningar och Rooibos) i Europa.

Teerna odlas av småskaliga bönder i bland annat Indien, Vietnam, Sri Lanka, Kina och Sydafrika för att sedan blandas och förpackas på deras huvudkontor i Frankrike. Företaget är beläget i Alsace och stöttar flera olika lokala projekt med hållbarhetsfokus. De är även medlemmar av Mouvement pour la Terre et l’ Humanisme som är en mötesplattform med syfte att främja utvecklingen av nya samhällsmodeller baserade på självständighet, ekologi och humanism. Utöver lokalt engagemang driver de fler än trettio partnerprojekt runt om i världen som stöder mindre producenter och hållbar utveckling.

 

Butiken använder OpenCart
Evas fairtrade FIKA © 2018